Home Algemeen nieuws Beter voorkomen dan genezen: EZHE clubruimte sluiting

Beter voorkomen dan genezen: EZHE clubruimte sluiting

137
0
DELEN

Het nieuws wordt momenteel gedomineerd door de wereldwijde Corona/Covid-19 pandemie wat u niet ontgaan zal zijn. Evenementen worden afgelast en de bevolking wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven om zo de verspreiding af te remmen.

Ook het bestuur van EZHE werd door de omstandigheden gedwongen om na te denken over te nemen maatregelen richting onze leden en na beraad is besloten om het clubgebouw in elk geval een maand te sluiten met ingang van vrijdag 13 maart en wekelijks te evalueren of sluiting korter dan wel langer noodzakelijk is.

Het is erg jammer dat we dit besluit moesten nemen maar we hebben nu eenmaal een stukje verantwoordelijkheid, niet alleen richting onze leden maar ook naar de rest van onze omgeving. Sociale onthouding kan een enorme bijdrage leveren aan het bestrijden/afremmen van deze ramp en we hopen dat we iedereen binnenkort weer gezond en wel kunnen verwelkomen.

De lezing repeater Rotterdam die gepland stond voor 19 maart is in overleg met Arno en Wil opgeschort. Een nieuwe datum wordt gepland zodra de situatie het toelaat.