Home Algemeen nieuws Contest afgebroken door brandje bij de buren

Contest afgebroken door brandje bij de buren

492
1
DELEN

Rond half negen was het contest team genoodzaakt om te stoppen met de maandelijkse VRZA locator contest wegens een brandsituatie in ons gebouw.

Het begon wat te stinken in onze ruimten en die van de modelbouwclub en in de ruimte van IPSE de Bruggen was sprake van rookontwikkeling. Wij hebben daarop direct 112 gebeld en na ongeveer 10 minuten stond het hele terrein vol met brandweer- en politievoertuigen. Uiteraard moest iedereen het gebouw verlaten en nadat de brandweer een deur had geforceerd bleek er een bak met smeulend materiaal verantwoordelijk voor de rook en stank. img_7989De ruimte is vervolgens door de brandweer geventileerd en een uurtje later werd het gebouw weer vrijgegeven. Gelukkig is alles met een sisser afgelopen maar geen contestpunten voor ons deze maand!

Zie ook het artikel in Groothellevoet

1 REACTIE

  1. […] Op de website van EHZE, de Electronica Club Zuid-Hollandse Eilanden, is een bericht geplaatst waarop te lezen was dat de club de VRZA-locat0r contest heeft moeten afbreken omdat er een brandlucht was. Na onderzoek van de operators bleek deze bij de buren weg te komen, waarop direct het alarmnummer 112 gebeld is. “Binnen 10 minuten stond het hele terrein vol met brandweer- en politiewagens”, zo schrijft Jan (PD2H) op de website. […]

Comments are closed.