Home Algemeen nieuws EZHE update, ronde naar 2.0

EZHE update, ronde naar 2.0

217
0
DELEN

Electronica Club Zuid-Hollandse Eilanden vind het hoog tijd geworden om haar wekelijkse ronde op 2 meter een update te geven… een update naar PI4ZHE 2.0. Per direct wordt de PI4ZHE-ronde voortaan gedraaid vanuit het EZHE clubgebouw zodat we gebruik kunnen maken van de daar aanwezige apparatuur en… van onze 34 meter hoge mast met antennes. Deze combinatie zal ons bereik flink vergroten.

Niks nieuws onder de zon zie ik je denken zo zijn er al zoveel. Echter… daar EZHE een elektronica club is (en dus niet pur sang een zendamateur club) bevind er ook veel andere kennis onder onze leden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Arduino, zelfbouw, Internet security, IoT, APRS, contesting, luisteramateurisme, vossenjacht etc. De bedoeling is dan ook om op regelmatige basis een interactief thema in de ronde in te bouwen. Verder zullen de laatste nieuwtjes verspreid worden. Ideeën? Wij horen ze graag, laat ze achter op PI4ZHEronde@ezhe.nl

Er zijn nog veel meer interessante ideeën om deze ronde uit te bouwen maar die zijn mede afhankelijk van of jij je gaat inmelden. Bij deze is iedereen dus van harte uitgenodigd om zich in te melden!

Per?                de update gaat per direct in
Waar?             op de EZHE clubfrequentie: 145.475 MHz
Wanneer?        elke dinsdagavond om 19:30 uur – tot dat het afgelopen is

*¹         informatie over de ronde en thema’s is HIER te vinden.
*²         elke 2e dinsdag in de maand is er Locatorcontest en stopt de ronde om 20:00 uur.

73’s bestuur EZHE