Home Algemeen nieuws Veel belangstellenden Arduino lezingen

Veel belangstellenden Arduino lezingen

435
0
DELEN

Donderdag 19 februari was de datum waar de Arduino-geïnteresseerden met veel belangstelling naar hadden uitgekeken. Jilles Groenendijk was al vroeg aanwezig om z’n demonstratiemateriaal uit te stallen.

Over de opkomst had niemand wat te klagen een groot aantal leden werd versterkt door een vijftal leden van de modelbouwvereniging “Het Groote Dok”. De lezing was zeer interessant, na een korte inleiding, over Gilles z’n achtergrond en hoe hij ertoe gekomen was om met Arduino aan de slag te gaan, kwamen er al snel tastbare Arduino 20150219_193800voorbeelden voor het voetlicht.

Zelf was er een interactief gedeelte in de vorm van een matrixbord dat je via je eigen smartphone kon aansturen. Gaande de lezing verscheen er een ERROR op het bord maar dit bleek een grapje van een van de aanwezigen te zijn.

Na de lezing over Arduino was er gelegenheid tot het stellen van vragen. En veel vragen waren er, vooral over de toepassing van Arduino. Een aantal bezoekers had dan ook al concrete toepassing in gedachten. Na de vragen werd Jilles bedank door Len die als dank namens de leden een cadeaubon mocht overhandigen.

Jilles gaf aan het met plezier te hebben gedaan. Hij zal ook nog een aantal links en informatie aan ons doen toekomen die op de website zullen worden geplaatst. Aan het eind van de avond gaf Danny de Koning nog een demonstratie met een Drone die ook met Arduino was uitgerust.