Home Algemeen nieuws Zeer geslaagde dag in Rosmalen!

Zeer geslaagde dag in Rosmalen!

192
0
DELEN
Bijna niet te zien waar we staan ;-)

Dat was dan de eerste keer dat we met onze vereniging acte de présence gaven op de jaarlijkse radiovlooienmarkt in Rosmalen en het was wat ons betreft een dik succes.

Om 5.30u vertrokken Kees PA0CNR, Boudewijn PD5BB, Piet PD0JLC en Jan PD2H met twee volgepakte auto’s richting het zuiden waar we rond 7 uur arriveerden. Onze stand was gelukkig dichtbij ingang 1 zodat het in- en uitladen lekker vlot verliep. We hebben hard gewerkt om de stand leuk aan te kleden voordat de eerste bezoekers binnen waren. We hadden een dubbele stand die werkelijk bomvol met uitgestalde spullen stond; overtollige electronica van de club, door de leden gedoneerde spullen en een partij nieuwe Bluetooth en Wifi adapters die ter beschikking waren gesteld door die aardige mannen van Man & Wood.

Namens de vereniging enorm bedankt daarvoor! 

Conform de verwachting bleek de belangstelling voor onze AVO MKIV buizentester zeer groot en deze was dan ook binnen een uur al van eigenaar verwisseld.

We hadden als gimmick een van de Bluetooth adapters gekoppeld aan een bakelieten radio uit de jaren 40 waar we vervolgens vanaf een iPhone (Youtube) uitzendingen van Radio Oranje en oude Polygoon journaals naartoe stuurde. Dat leverde heel veel vrolijke gezichten en leuke commentaren op van de voorbijgangers die er dan vaak een of twee aanschaften. Maar ook veel van de surplus spullen zijn van de hand gegaan.

Gedurende de dag hebben we in de stand nog wat extra assistentie gekregen van de diverse clubleden die op de beurs aanwezig waren.

Al met al een erg geslaagde dag en we gingen met aanzienlijk minder spullen terug dan we aan het begin van de dag hadden uitgepakt.. Door de fijne locatie van de stand stond alles tien minuten na sluiting van de beurs alweer in de auto en vertrokken we richting Hellevoetsluis om de boel weer uit te laden om daarna onze vermoeide benen en voeten wat rust te gunnen.

Al met al een zeer geslaagde dag die ruim 2000 euro heeft opgebracht voor de clubkas!

Het bestuur dankt iedereen die hieraan heeft bijgedragen en we kijken al vooruit naar editie 2018!

img_013