Home Algemeen nieuws EZHE met volle kracht vooruit in 2018

EZHE met volle kracht vooruit in 2018

139
0
DELEN

EZHE heeft wederom een zeer goed jaar afgesloten. De vereniging blijft groeien en ook voor het nieuwe jaar staan weer tal van activiteiten op het programma.

Diverse contests, waaronder PACC, DKARS en CQ-WW-DX. Special events als Mills on The Air, International Lighthouse & Lightships Weekend en uiteraard een velddag. Diverse vossenjachten zullen worden georganiseerd en ook zijn we op een aantal markten te vinden waaronder de BRAC te Rosmalen en natuurlijk onze eigen electronica rommelmarkt tijdens de vestingdagen. Ook zullen we de jaarlijkse JOTA van de Hellevoetse Scoutinggroep weer ondersteunen. In 2018 zullen er ook weer diverse lezingen, projecten en workshops worden georganiseerd. Je vindt het allemaal in de agenda elders op deze site. Houdt deze dus scherp in de gaten!

Vanaf 30 januari is de vereniging ook op de dinsdagavond geopend waarbij de focus ligt op ham radio.

Op deze avonden wordt ook de PI4ZHE ronde uitgezonden vanaf het clubstation op 145,475 MHz, in plaats van de huidige maandagavond. Dit geeft een veel groter bereik en we hopen dan ook dat meer mensen “van den verre” zich zullen gaan inmelden.

De EZHE ronde vangt aan om 19.30.

Elke tweede dinsdag van de maand wordt de ronde opgevolgd door de VRZA Worked All Netherlands Locator Contest.

In 2018 is het wederom volle kracht vooruit voor onze vereniging. Geinteresseerden zijn uiteraard van harte welkom om met onze vereniging kennis te maken op een van de clubavonden!

Jan van der Knaap PD2H
Voorzitter Electronica Club ZHE