Home Algemeen nieuws Jan Hofmeester PE1NKI Silent Key.

Jan Hofmeester PE1NKI Silent Key.

435
0
DELEN

Ons bereikte het droevige nieuws dat op 12 juni jl. toch nog vrij plotseling Jan NKI op 72 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.

Jan was reeds in de jaren zeventig lid van onze club. Hij zorgde voor het communicatie materiaal bij de Rotterdamse havendienst en als er overtollige materiaal was of er werden antennes gewisseld op de schepen dan had Jan altijd voor iedereen wel een CX-4 antenne beschikbaar. Velen van onze leden hebben nu nog steeds zo’n antenne van Jan in gebruik.

Ook op het technische vlak stond Jan zijn mannetje. Voor een goed advies kon je altijd bij hem terecht.

Hij is met wisselende tussenpozen, vaak veroorzaakt door zijn ziekte sarcoidose, lid geweest van de EZHE.  Het Zendamateurhart van Jan vond echter altijd weer de weg terug naar de EZHE.

Bij verkopingen bracht hij altijd mooie materialen in en wanneer hij op de clubavonden kwam stond hij zijn medeleden met raad en daad bij wanneer er problemen waren met de uitvoering van een project.

Wij zullen ons Jan NKI herinneren als een fijne mede amateur en wensen zijn familie veel sterkte in deze moeilijke periode.