Home Algemeen nieuws Nieuwe website voor EZHE!

Nieuwe website voor EZHE!

363
2
DELEN

Je kunt de feestdagen ook nuttig doorbrengen dus heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de website van onze vereniging opnieuw te bouwen met WordPress.

De site is hierdoor een stuk moderner en dynamischer geworden. Zo wordt nieuws van gerelateerde websites als VERON en VRZA nu live getoond in de zijbalk en kun je zien wie er op de TeamSpeak server zijn ingelogd. Ook is de site nu “responsive” in de zin dat het zich aanpast aan de gebruikte browser. Dus ook op mobiele apparaten en tablets is de site nu goed te bekijken.

De website is gekoppeld met social media dus nieuwsberichten die op de site worden geplaatst verschijnen automatisch ook op Facebook.

Reageren op berichten is nu ook mogelijk, wel dien je jezelf eenmalig te registreren via de “AANMELDEN” optie links bovenaan de pagina. Als je jezelf registreert met een in ons ledenbestand bekend email adres dan zal de webmaster je zo snel mogelijk toegang verlenen tot het besloten “members only” gedeelte van de site. We zullen de komende periode nog wat berichten van de oude site overnemen en in het nieuwsarchief plaatsen.

Uiteraard blijft Jan Weerheim PE1JDT onze flitsende webmaster met redactionele ondersteuning van Boudewijn PD5BB en ondergetekende.

Kijk rustig rond en uw commentaar is uiteraard welkom! 

73s Jan PD2H

2 REACTIES

  1. waar haal je al die energie vandaan om ff tussen de paas eieren voor elkaar te krijgen om de website te moderniseren.
    het zie er strak uit en zo als ik zei modern.

    Sobad thanks

    PG0BV

    Theo Beljaars

  2. Dank je wel. De vrouw had het hele weekend dienst en zoonlief was niet achter zn laptop vandaan te branden. Dus alle tijd om dit project in een keer af te bouwen. Veel plezier ermee 😉

Comments are closed.